WD raadt klanten update naar OS X Mavericks af

Western Digital raadt klanten met een externe harde schijf van WD die een Apple-computer hebben af om te updaten naar OS X Mavericks of zijn software te deinstalleren. De fabrikant van onder meer externe harde schijven heeft klachten in onderzoek dat de update problemen veroorzaakt in combinatie met software van de fabrikant.

 

De problemen treden op met de software van Western Digital. De fabrikant raadt klanten die al een update naar OS X Mavericks hebben gedaan deze software te deinstalleren en de externe harde schijf te ontkoppelen. Wie nog geen update heeft uitgevoerd, kan volgens WD het beste wachten met het installeren van Mavericks of de software eerst te deinstalleren voor de update uit te voeren.

 

Het is nog onduidelijk wat de problemen veroorzaakt, schrijft de fabrikant in een mail aan gebruikers. Bovendien heeft WD de software tijdelijk van zijn site verwijderd. Het is onduidelijk wanneer de issues opgelost zijn en wanneer gebruikers de software weer goed kunnen gebruiken. Klanten kunnen te maken krijgen met dataverlies als ze de software toch gebruiken.

Apple biedt de update naar OS X 10.9 Mavericks gratis aan voor klanten en daarom is de kans groot dat gebruikers de update uitvoeren of al uitgevoerd hebben.

 

Bron: Tweakers.net

02 november
2013

Auteur


Thomas Lemstra