Webinar groot succes!

Presentatie Communicatie Site binnen SharePoint geslaagd.

Als groot voorstander van het optimaal gebruik maken van onze producten hebben we, samen met Linda en Remco van Business Productivity 2Day een webinar georganiseerd. In deze interactieve sessie werd, aan de hand van een demo, uitgelegd hoe je zelf zo’n mooie site in SharePoint kan maken.

 

Dinsdag 26 september werd er onder het mom ‘Lunch en Learn’ door Remco uitgelegd hoe de Communicatie Sites zijn ontstaan, hoe men zelf een Site kan aanmaken en wat je ermee kan doen. De Communicatie Site zou je kunnen zien als een mogelijke opvolger van het intranet.

Met 17 deelnemers online aanwezig, waaronder diverse collega’s die hier op kantoor de webinar volgden op onze Surface Hub, was het al-met-al een geslaagde sessie.

 

Eerste reactie van een van de deelnemers: “Gaaf dat dit nu ook binnen mijn eigen SharePoint-omgeving kan. Mijn ‘eigen’ groep aanmaken en met hen alle nuttige en interessante informatie delen. Filmpjes en documenten zijn heel gemakkelijk toe te voegen.”

“Deze webinar heeft mij nieuwsgierig gemaakt om het uit te proberen en te kijken wat er nog meer mogelijk is.”

 

Mocht je onze uitnodiging gemist hebben, of was je niet in de gelegenheid de webinar te volgen? Kijk deze hier dan terug!

 

 

28 september
2017

Auteur


Machteld de Kreij