Johan Bakker verlaat New Media 2Day

Geachte relatie van New Media 2Day,
 
Onze collega Johan Bakker heeft recentelijk besloten te stoppen bij New Media 2Day AvatarRound_johan3Almere. In drie jaar tijd heeft hij vanuit het kantoor in Places to Work een mooie vestiging opgezet. Wij vinden het jammer maar begrijpen ook de keuze die hij heeft gemaakt. Johan heeft zijn taken per 30 september beëindigd.

 

U, als onze relatie, zal van deze stap geen hinder ondervinden. De portefeuille van Johan zal verdeelt worden tussen Dennis van Nimwegen en Richard Elzinga. U wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld. De accountmanager zal regelmatig op het kantoor in Almere aanwezig zijn. Ondersteuning zal, zoals u gewend bent, vanuit ons kantoor in Amsterdam plaats blijven vinden.
 
Op 10 oktober aanstaande is er de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Johan en kennis te maken met uw nieuwe contactpersoon.  We nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn.
 
Locatie: Places to Work, Wisselweg 33 te Almere
Tijd: 17:00 uur
 
Zou u zo vriendelijk willen zijn uw aanwezigheid door te geven middels een mail naar marketing@nm2d.nl?
 
Wij wensen Johan heel veel succes, gezondheid en plezier in zijn nieuwe stap en gaan ervan uit dat we elkaar in de toekomst nog regelmatig tegen zullen komen.
totziens

22 september
2016

Auteur


Thijs Parée