Upgrade naar Office 2016 (Belangrijk!)

Geachte relatie,

 

Microsoft heeft recentelijk Office 2016 geïntroduceerd. Een nieuwe versie van het bekende Office met o.a. nieuwe en verbeterde mogelijkheden voor samenwerking en naadloze integratie met de Microsoft Cloud-diensten.

 

Microsoft stimuleert bestaande gebruikers om zo snel mogelijk over te stappen op de laatste versie. Gebruikers worden door een pop-up geïnformeerd en gestimuleerd om de nieuwste versie te installeren. In principe kan elke gebruiker dit zelf doen.

 

Bedrijven en zakelijke gebruikers adviseren wij echter om eerst een compatibiliteitstest uit te laten voeren om zeker te weten dat er zich geen complicaties voor zullen doen met geïnstalleerde plug-ins en hulpprogramma’s. Zodra helder is wat de implicaties zijn van de migratie kan een uitrol van de nieuwe software worden gepland zodat het gehele bedrijf gelijk gemigreerd kan worden en alle medewerkers met dezelfde versie werken om compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

 

Relaties met NM2D control verzoeken wij de update niet uit te voeren en contact op te nemen met de accountmanager om een afspraak te maken om de migratie te bespreken.

 

Indien u de compatibiliteitstest wilt laten uitvoeren, neem dan contact op met uw accountmanager, ons algemene nummer 020-7189190 of stuur een mail naar sales@nm2d.nl.

 

Met vriendelijke groet,
Leo van Schie