Twee simpele stappen om meer zekerheid te realiseren in het kader van Security & Veiligheid

Binnen uw Office365 omgeving is het mogelijk en misschien zelfs wel noodzakelijk om, door 2 simpele stappen, meer zekerheid te realiseren in het kader van Security & Veiligheid! Wij als New Media 2Day willen u daar graag verder op wijzen en in adviseren!

 

Welke 2 Quick Wins kun je realiseren:

 

 1. Advanced Threat Protection (ATP)
  1. Waarom?
   1. Iedere dag zijn er weer nieuwe malware-aanvallen. Office 365 heeft een oplossing waarmee je je e-mail hiertegen kunt beveiligen. Office 365 Advanced Threat Protection kan je helpen bij (in realtime) het beveiligen van je postvakken, bestanden, online opslag en toepassingen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen. Het biedt holistische bescherming in Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Visio, SharePoint Online en OneDrive voor Bedrijven. Met deze aanvulling op bestaande licenties is het mogelijk om mailbox(en) beter te beveiligen/beschermen tegen de gevaren van gebruikers op het moment dat zij per ongeluk op een link klikken welke zij per mail hebben ontvangen.

 

 

 1. Verificatie in twee stappen (2FA)
  1. Waarom?
   1. Two factor authentication is een veilige methode om in te loggen, doordat het een tweede of derde authenticatie vereist. Two factor authentication is minder makkelijk dan simpelweg in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Dit maakt het veel moeilijker voor hackers om een account over te nemen en te misbruiken in naam van de gebruiker die het account bezit.

 

De volgende stappen zijn nodig om dit voor u te regelen:

 1. Per Exchange mailbox is er een add-on ATP-licentie nodig a euro 1,70,- excl. btw per stuk.
  -> Werkzaamheden ongeveer 4 uur voor het inrichten, configureren en activeren van de licenties in uw Office 365 omgeving
 2. Inrichten van verificatie in twee stappen (MFA) (2FA).
  ->Werkzaamheden ongeveer een half uur per gebruiker/medewerker

 

Meer informatie over Advanced Threat Protection en Verificatie in twee stappen kun je teruglezen in de bijlages die je hieronder per mail kunt aanvragen.

 

Jouw naam (verplicht):


Bedrijfsnaam (verplicht):


Functie (optioneel):


Telefoonnummer (optioneel):


Jouw e-mail: (verplicht)

 

Heb je vragen hierover, bel de accountmanager, onze servicedesk op 085-0435900 of stuur een bericht naar sales@nm2d.nl. Graag plannen we een afspraak in om dit verder met elkaar af te stemmen.

 

14 maart
2018

Auteur


Machteld de Kreij