Onze tijdelijke Toppers!

Nu de zomerperiode is begonnen hebben we, om de druk van een aantal grote projecten te verlichten en om de collega’s op kantoor te ondersteunen, een aantal tijdelijke collega’s binnen ons team. Nieuwe namen en gezichten dus binnen New Media 2Day, we stellen ze even aan jullie voor:

 

Jurjen de Jonge              Jurjen de Jonge
De student welke momenteel de opleiding System and Network Engineering volgt aan de Hogeschool van Amsterdam. Jurjen was in 2015 onze stagiair en is gebleven als vaste oproep- en vakantiekracht op onze servicedesk. Hier helpt en ondersteunt hij onze klanten met het beantwoorden en oplossen van hun IT problemen en vragen. Verder helpt Jurjen bij het bouwen en inrichten van werkplekken. Er zijn veel verschillende soorten apparaten in beheer bij NM2D, dat gaat van servers en netwerk apparatuur tot Windows en Mac werkplekken.

 

Tieme Kraamer      Tieme Kraamer
Tieme is de ‘Benjamin’ binnen NM2D. Hij is deze zomer afgestudeerd aan het ROC V.A. Zuid-Oost en heeft daar de opleiding ICT & Mediabeheer gevolgd. Zijn stage heeft hij keurig afgerond en Tieme paste tijdens zijn stage zo goed binnen het team van NM2D, dat hij na zijn opleiding bij ons kan blijven. Hij ondersteund de engineers en is hij het eerste aanspreekpunt op de servicedesk. Hier helpt en ondersteunt hij onze klanten met het beantwoorden en oplossen van hun IT problemen en vragen.

 

Albert van Loon                     Albert van Loon
Biografie van Albert: “Ik ben een pragmatisch teamleider en manager met ervaring in interim- project- en programma management. Werkzaam geweest bij diverse organisaties in onder meer het Onderwijs, de Financiële-, ICT-, Zorg- en Publieke sector. Men ervaart me als een waardevolle gesprekspartner en coach. Een professional met veel ervaring en met een gedragswetenschappelijke achtergrond, die met beide benen stevig op de grond staat. Mijn passie ligt in strategische organisatieveranderingen, groot en klein, de rol van de medewerkers daarin en de bijbehorende gedragsveranderingen.”

 

Welkom binnen New Media 2Day Jurjen, Tieme en Albert!

 

 

20 juli
2016

Auteur


Thijs Parée