salesforce-windows

Salesforce en Windows: integratie met Windows Phone 8.1 en Office 365

Eind mei 2014 kondigden Microsoft en Salesforce.com een nieuwe strategische samenwerking aan. Salesforce.com is een wereldwijd gebruikt crm-software pakket. Het doel van deze samenwerking is om de koppeling tussen Windows en Salesforce te optimaliseren. De eerste stap hierin zal de het optimaliseren van Salesforce voor de Windows Phone 8.1 zijn. In de herfst van 2014 zal een eerste versie van deze koppeling verschijnen. In 2015 moet de volledige versie opgeleverd worden.

 

Office 365

Ook hebben de partijen aangegeven bezig te zijn met een koppeling tussen Office 365 en de crm-software. Het doel is om Office 365 gebruikers vanaf vrijwel elke locatie toegang te bieden tot Salesforce.com. In eerste instantie zal dit mogelijk worden via Office Mobile, Office voor Ipad en Office 365. Voor de opslagmogelijkheden zal het mogelijk zijn om OneDrive en Sharepoint Online te koppelen.

 

Outlook

Verder zullen de softwaregiganten werken aan een Salesforce App voor Outlook die het mogelijk maakt om Salesforce te combineren met Outlook. Voor de visualisatie van data in Salesforce zullen ook Excel en Power BI voor Office 365 gekoppeld worden.

 

Vragen?

Salesforce en Windows zijn heel wat van plan. Mocht je naar aanleiding van dit of een de andere artikelen een vraag hebben, stel hem dan via 020 – 718 91 90 of info@nm2d.nl.

10 juni
2014

Auteur


Thijs Parée