Partnership NM2D Almere en Gooise Netwerk Borrel

ALMERE-  Donderdag 10 maart was er wederom een succesvolle en drukbezochte Gooise Netwerk Borrel. De Netwerk Borrel is een no-nonsens netwerkborrel welke 10 keer per jaar plaatsvind in het NH Hotel te Naarden en is bedoeld voor ondernemers, managers en directeuren die op zoek zijn naar een netwerk of het willen uitbreiden. In het Gooi en Vechtstreek is daar veel animo voor. Inmiddels bestaat De Borrel al ruim drie jaar.

 

Johan Bakker, directeur van New Media 2Day Almere; “Recentelijk is New Media 2Day partner en sponsor geworden van de Gooise Netwerk Borrel. Wij dragen deze borrel een warm hart toe, omdat zij het mogelijk maakt om tien keer per jaar op de tweede donderdag van de maand gezellig met andere ondernemers, managers en directeuren te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Als Gold Partner van Microsoft én de Gooise Netwerk Borrel mogen wij iedere maand een waardebon ter waarde van € 350,- verloten. Bij het verzilveren van deze bon krijgt onze collega-ondernemer twee maanden lang gratis Office 365 en 1 uur gratis installatieondersteuning. Dit gebaar wordt bij de lokale, zakelijke dienstverleners zeer gewaardeerd.”

 

De volgende bijeenkomst in Naarden vindt plaats op 14 april van 17.00 tot 20.00 uur. Iedere ondernemer is van harte welkom in het NH Hotel aan de IJsselmeerweg 1 te Naarden. Op deze toplocatie is een lidmaatschap niet nodig, toegang en bewaakt parkeren zijn voor de netwerkborrelbezoekers gratis. Vooraf aanmelden bij gastheer en organisator Ronald Schut van Commesso Media via ronald@commesso.nl is gewenst. De organisatie kan dan rekening houden met het aantal deelnemers.

 

Wilt u ook profiteren van het aanbod welke de professionals bij De Gooise Netwerkborrel kunnen winnen, neem dan contact op met ons kantoor in Amsterdam of Almere en maak vrijblijvend een afspraak met onze accountmanager.

 

waardebon NM2D Almere

22 maart
2016

Auteur


Machteld de Kreij