Sebastian van der Veen

Mijn naam is Sebastian van der Veen en woonachtig en Purmerend.

 

Voorheen heb ik de opleiding Management, Economie en Recht gevolgd aan de  Hogeschool van Amsterdam en de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik heb echter besloten om de boeg om te gooien en mij te verdiepen in iets waar ik al mijn hele leven interesse in heb: ICT.

 

In 2016 ben ik begonnen met mijn ICT-opleiding in Zaandam en ik loop sinds februari 2018 stage bij New Media 2Day.
Ik werd door mijn nieuwe collega’s goed ontvangen en ik kan voor vragen altijd bij hen terecht. Het is een gezellig team met veel IT-kennis en ik verwacht veel van hen te kunnen leren. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iemand kan helpen met een (IT-)probleem en ik hoop door middel van mijn stage bij NM2D hier ervaring mee op te kunnen doen.

 

Leuk nieuws is dat ik, net als een aantal van mijn collega’s, na mijn studie kan komen werken bij New Media 2Day. Daarnaast ga ik ook studeren bij de Cloud IT Academy. Deze Academy geeft mij de mogelijkheid een HBO studie aan de Hogeschool van Utrecht te volgen en tegelijk een baan te hebben.

 

Naast mijn opleiding en stage ben ik veel bezig met fotografie, video-editing, games en het kijken van films en series.

 

 

Mijn collega’s

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Tieme Kraamer Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit
Myrthe Ariens Leo van Schie

Machteld de Kreij

Business Productivity 2Day NIT Solutions Vacatures binnen New Media 2Day

*NM2D is een erkend leerbedrijf is dat elk jaar meerdere stagiaires begeleid in hun opleidingstraject. Leuk te vermelden is dat een aantal van onze collega’s na hun stage zijn ‘blijven plakken’ en aan de slag zijn gegaan bij NM2D!