Richard Lejour

Dé financiële man bij New Media 2Day sinds juni 2018

 

Richard begon een aantal jaar geleden als Finance Manager bij een relatie van New Media 2 Day en werd al snel één van de belangrijkste contactpersonen voor New Media 2Day bij deze relatie, vanwege zijn achtergrond in de ICT en kennis van de branche. Thijs en Richard kenden elkaar nog uit de branche. De ICT-wereld is klein, dus zij kwamen elkaar regelmatig tegen en hadden al een goed contact.

 

Bij het team van New Media 2Day was Richard ook al bekend, omdat hij regelmatig aanwezig was bij kennissessies en netwerklunches. De klik was er en die was wederzijds.

 

Zo werd er tijdens zo’n bezoek eens gesproken over het professionaliseren van onze financiële zaken en kwam Richard voor deze functie op de radar. Juist omdat hij bekend staat als een betrouwbare partner, werkend vanuit businessprocedures en altijd denkt en werkt vanuit het belang van zijn klant. Op de vraag of Richard niet een aantal dagen voor New Media 2Day wilde komen werken, kwam dan ook al gauw een positief antwoord. Een mooie aanvulling op ons team!

 

Naast zijn passie voor cijfers, grafieken en IT, is Richard ondernemend genoeg; hij heeft een eigen bedrijf en coacht startende ondernemers. Verder is hij met enige regelmaat als geluidsman bij het toneel of op een (zeil)boot te vinden en geniet hij van de gezelligheid met zijn gezin of vrienden.

 
 

Mijn collega’s

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit
Myrthe Ariens Leo van Schie Machteld de Kreij
Business Productivity 2Day NIT Solutions Vacatures binnen New Media 2Day