René Smit

Rene-Smit

Mijn naam is René Smit en woon in Hoorn. Ik ben sinds februari 2012 werkzaam bij New Media 2Day. In het begin als IT Manager en tegenwoordig als technisch directeur. Dit betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor alle technische vraagstukken en tevens vraagbaak voor de collega’s op de afdeling. Om mijn kennis up-to-date te houden lees ik studieboeken en haal ik mijn Microsoft examens.

 

Ik ben verantwoordelijk voor alle technische collega’s. Het aansturen van de afdeling en het continu doorvoeren van verbeteringen zie ik als een mooie uitdaging waarmee we New Media 2 Day op een hoger niveau proberen te krijgen.

 

Als 18-jarige ben ik direct aan de slag gegaan bij een detacheringsbureau, waarvoor ik in diverse sectoren en bij de grotere bedrijven heb gewerkt (ABN AMRO, De Nederlandsche Bank, GVB, Frans Maas). Voordat ik bij NM2D aan de slag ging werkte ik acht jaar voor MEXX. Ik vind het leuk om te sporten; Ik doe actief aan voetbal, hardlopen en schaatsen. Daarnaast ga ik op wintersport om te skiën en snowboarden. Verder vind ik het gezellig om met vrienden op stap te zijn.

 
 

Mijn collega’s

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Tieme Kraamer Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit
Myrthe Ariens Leo van Schie

Machteld de Kreij

Business Productivity 2Day NIT Solutions Vacatures binnen New Media 2Day