Niels Iske

Mijn naam is Niels Iske en ik woon in Amsterdam. Ik ben sinds december 2016 werkzaam bij New Media 2Day.

 

Van jongs af aan ben ik bezig met computers en wist ik dat ik in de ICT werkzaam wilde zijn. Wat begon als hobby, thuis op zolder, is uitgelopen tot een mooie carrière. Vanuit mijn stage voor mijn studie Informatica ben ik op mijn 18e direct begonnen op de helpdesk om vervolgens verder door te groeien naar buitendienst engineer. In deze functie was ik elke dag bij klanten aanwezig om te helpen met allerlei ICT vraagstukken en bij projecten. Naast mijn kennis als systeembeheerder heb ik de uitdaging gezocht en mij Nielsgespecialiseerd in Wi-Fi, VOIP telefonie en Networking.

 

De reden dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga is de grote diversiteit in de ICT, continue verandert dit landschap door nieuwe technologieën en werkwijzen. Dit zorgt ervoor dat het werk altijd uitdagend blijft en je nooit uitgeleerd bent. Het geeft voor mij een kick als ik klanten in staat kan stellen ICT voor hun te laten werken waardoor zij met hoge productiviteit, plezier en zonder ergernis hun werk uit kunnen voeren. New Media 2Day is voor mij een uitstekende plek om dit te kunnen doen. Met een hecht team waarin wij allen voor elkaar klaar staan schuwen wij geen enkele uitdaging en zijn wij in staat professionele oplossingen en dienstverlening te bieden.

 

Naast ICT is in mijn vrije tijd muziek mijn 2e passie. Ik speel zelf gitaar en ga regelmatig naar optredens om bandjes te bekijken en zodra het mooi weer is ben ik vaak op mijn motor te vinden.

 

Mijn collega’s

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Tieme Kraamer Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit
Myrthe Ariens Leo van Schie

Machteld de Kreij

Business Productivity 2Day NIT Solutions Vacatures binnen New Media 2Day