Melissa van Duursen

Sinds november 2016 ben ik aan een nieuw avontuur begonnen als Specialist Verkoop bij de salesdesk van New Media 2Day. Voor zowel mij als NM2D is dit een geheel nieuwe functie, dus aan beide kanten is het even wennen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat ik niet alleen ondersteunende werkzaamheden op de salesdesk ga uitvoeren, maar ook een aanspreekpunt voor de techneuten ben. Als gevolg hiervan komt er ook meer ruimte voor de accountmanagers om tijd aan u, onze klant, te besteden. Zelf heb ik een achtergrond als helpdeskmedewerker en in het klantcontact, hierdoor kunt u mij aan zowel de saleskant als op de helpdesk tegenkomen. Deze functie is een mooie combinatie van zowel mijn IT-kennis als mijn commerciële vaardigheden.

 

Mijn passie ligt in het klantcontact, waar ik dan ook ruime ervaring mee heb. Het geeft mij enorm veel voldoening om problemen te analyseren en oplossingen aan te dragen waarmee ik de klantverwachting kan overtreffen. Dat spreekt mij tevens ook het meest aan binnen NM2D: de klant staat centraal, en bij alles wat wij doen houden we de klant in gedachten.

 

Naast deze passie heb ik in het verleden eveneens een sluimerende passie voor IT ontwikkeld. Zo ontwerp ik (hobbymatig) websites en vind ik het ook erg leuk om met Adobe Photoshop bezig te zijn. Naast IT ben ik ook een voetbalfanaat en kan ik mezelf ook altijd erg goed vermaken met mijn Playstation of Xbox.

 

Zoals gezegd zit mijn functie tussen afdelingen in waardoor u mij op zowel de sales als bij de helpdesk tegen kunt komen. Mocht u vragen hebben, van welke aard dan ook, schroom dan zeker niet om ze te stellen want ik zal u graag te woord staan.

 

Mijn collega’s

​

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Tieme Kraamer Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit
Myrthe Ariens Leo van Schie

Machteld de Kreij

Business Productivity 2Day NIT Solutions Vacatures binnen New Media 2Day