Machteld de Kreij

Machteld-de Kreij

Mijn naam is Machteld de Kreij. Ik ben sinds november 2014 werkzaam bij New Media 2Day als office manager. Ik ondersteun mijn collega’s bij alle voorkomende werkzaamheden op kantoor. Van het verzorgen van bedrijfsuitjes en de dagelijkse lunch tot het bestellen van de kantoorartikelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle social media, ondersteun ik het management en de afdeling finance. Er is geen klus waar ik mijn handen niet voor omdraai.

 

Ik hou van de afwisseling die mijn werk met zich meebrengt. Naast mijn werk als office manager ben ik ook moeder. Ik ben dan ook niet alle dagen op kantoor. Maar we leven in een digitaal tijdperk…dus ben ik bijna 24/7 bereikbaar!

 

Als nieuwe collega is het soms zoeken naar een plekje binnen een team, maar dit is binnen NM2D geen probleem. Iedereen is vriendelijk, hartelijk en collegiaal en we houden allemaal van een geintje op zijn tijd. Dat brengt de werksfeer zeker ten goede. Hart voor de zaak, hart voor onze klanten en passie voor het vak. Dat is het gevoel wat ik krijg binnen onze (nog steeds) groeiende organisatie!

 

Mijn collega’s

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Tieme Kraamer Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit Jannetje-Halapiry
Myrthe Ariens Leo van Schie

Jim van der Harst Melissa van Duursen Niels Iske Moreno Hunte Vacatures binnen New Media 2Day
Business Productivity 2Day NIT Solutions