Over NM2D

New Media 2Day, opgericht in 2004 door Thijs Paree, is een snelgroeiende organisatie met een platte en heldere structuur.

pand

Vanuit Pand Noord in Amsterdam-Noord helpen wij onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Wij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

 

Ons doel is de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie. Onze eerlijke en transparante werkwijze borgt een constructieve samenwerking met de klant. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn onze klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen.

Werken bij ons?

Werken bij New Media 2Day betekent werken in het dynamische Pand Noord in Amsterdam, waar meer dan 50 van onze klanten in gevestigd zijn. Omdat we omringd worden door onze klanten, is er regelmatig binnenloop en ziet geen dag er hetzelfde uit.

Vacature Accountmanager (V/M, 40 uur)

HIER GEBEURT HET!   Nou ja, niet alles. Het jaarlijkse ski weekend bijvoorbeeld, dat doen we met z’n allen in Oostenrijk. Of die filmavond, beter in een bioscoop. Met een paar collega’s naar een escaperoom en dan de kroeg in.   Maar er zíjn voor die 600 klanten, dat gebeurt hier! Met ínmiddels zo’n 25 […]

Vacature Accountmanager (V/M, 40 uur)

1e Lijns Support Medewerker (M/V) 40 uur

Als support medewerker verloopt elke dag anders, maar één ding is constant en dat is jouw drive om de klant aan een passende oplossing te helpen. Ben jij de persoon die alles op het gebied van de Cloud en MS Office 365 wil leren of je kennis daaromtrent wil uitbreiden, graag problemen oplost, het visitekaartje van de organisatie...

1e Lijns Support Medewerker

Cases