OneDrive 1TB

Opslagruimte OneDrive van 25GB naar 1TB per gebruiker!

Goed nieuws! De clouddienst van Microsoft voor het online opslaan van bestanden vergroot haar opslagruimte per gebruiker. Per Office ProPlus gebruiker is de opslagruimte verhoogd van 25GB naar 1 TB. Microsoft heeft hiervoor gekozen omdat de hoeveelheid data binnen de business toeneemt en Microsoft vindt dat beschikbare opslagruimte geen beperking mag zijn.

 

Microsoft heeft zich als doel heeft gesteld om de beste bestand synchronisatie en deel dienst in de cloud te zijn, aldus John Case van Microsoft. Het kunnen delen, opslaan en synchroniseren van bestanden is essentieel volgens Microsoft. Mede daarom wil Microsoft de medewerkers van haar klanten voorzien van een complete cloudoplossing die het ook nog eens mogelijk maakt om deze bestanden gezamenlijk te creëren, te analyseren en te bewerken. Deze oplossing moet niet gezien worden als een nieuw platform, maar als de manier om muren tussen mensen en informatie te doorbreken.

 

De voordelen van OneDrive zijn:

  • Een perfecte koppeling met alle Office documenten
  • Al uw documenten altijd en overal beschikbaar
  • Betrouwbaar door grote investeringen in de veiligheid

 

Dit is het moment om met OneDrive te starten.

Mocht u nog geen abonnement hebben voor OneDrive for Business dan is dit het moment. Microsoft heeft een promotionele actie met zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is OneDrive sinds vorige maand ook verkrijgbaar als losstaande service.

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.