Bewaar je Office-documenten op OneDrive

Office 365

Met OneDrive heb je vanaf elke pc, Mac, tablet of mobiel toegang tot je Office-documenten en kun je altijd en overal documenten maken en bewerken

 

Samen werken aan documenten

U kunt documenten met anderen delen en aan dezelfde versie werken, zodat u niet langer allerlei versies heen en weer hoeft te sturen. Iedereen met wie u samen aan een document werkt, kan met Office Online dat document gratis bewerken en bekijken, ook als u zelf geen Office heeft geïnstalleerd.

 

Versiegeschiedenis bekijken

Als u of iemand anders een document wijzigt, houdt OneDrive automatisch bij wat de laatste versie is, zodat het niet nodig is om verschillende versies te bewaren van hetzelfde document. U kunt oudere versies van een document bekijken, herstellen of downloaden.

 

New Media 2Day is gecertificeerd goldpartner Microsoft Cloud Accelerate. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in Microsoft cloudproducten, waaronder Office 365. Op basis van uw wensen en behoeften stemmen we het aanbod van producten af. Zo zorgen we ervoor dat u niet meer producten aanschaft dan nodig is.

Bel me terug

Kunt u niet wachten? Bel dan 020-718 91 90.