Office 365 Enterprise E5

Office 365 Enterprise E5; nu met de nieuwe Office 2016-apps

Tijdens het WPC (Microsoft’s Worldwide Partner Conference) heeft Microsoft het nieuws naar buiten gebracht dat er een nieuwe versie van Office365 aankomt. Deze week is Office 365 Enterprise E5 dan ook echt uitgekomen. De nieuwe licentie brengt allerlei nieuwe mogelijkheden met zich mee.
 
Wat is nieuw in Office 365 Enterprise E5?
Waarschijnlijk is de grootste waarde van E5 dat alle beste mogelijkheden samengevoegd zijn tot 1 platform: Communicatie, Samenwerken, Intelligence en een nog betere veiligheid.
 
Gemaakt voor teamwork
Werk samen hoe u dat wilt, wanneer u dat wilt. Maak documenten aan, deel deze met anderen, werk er samen aan en zorg dat iedereen geordend en up-to-date blijft met gedeelde notitieblokken. Houd contact via mobiele Office-apps op Windows-, Android™- en Apple®-apparaten. En communicatie via Skype for Business geeft nog meer mogelijkheden.
 
Perfect met Windows 10
Office 2016 en Windows 10: gemaakt voor elkaar. Maak fraai ogende documenten met de Office-toepassingen die u kent en vertrouwt. Meldt u eenmaal aan, waarna uw instellingen en documenten u volgen op Windows-apparaten. Vergroot uw productiviteit onderweg met apps met touchondersteuning voor Windows-telefoons en -tablets.
 
Werkt voor u
Richt uw aandacht op wat belangrijk voor u is. Gebruik ingebouwde intelligente oplossingen, vind nuttige informatie en verkrijg bruikbare inzichten om zo uw beste documenten te maken, zonder Office te verlaten. Houd uw Postvak IN onder controle en vind voortaan altijd probleemloos de nieuwste versies van documenten.
 
Hoe krijg je Office 365 Enterprise E5?
Als Gold-partner van Microsoft is New Media 2Day dé partij voor Office 365. Wij kunnen u met zowel kennis, migratie als levering van dienst zijn; Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.
 

05 januari
2016

Auteur


Thijs Parée