Bedrijven zijn beter af met Office 365

Kies de veiligste Office-versie voor jouw bedrijf; nu met de geheel nieuwe Office 2016-apps

 

In het kort alle voordelen op een rijtje:

 

  • Overal toegang, online en offline: Open je bestanden overal, online en offline, op een pc, telefoon en tablet. Nu werken jij en je werknemers overal productiever, ook zonder Wi-Fi- of internetverbinding.

 

  • Maandelijkse beveiligingsupdates en toekomstige releases: je gevoelige gegevens in de cloud worden beschermd met geavanceerde beveiliging. Je bent altijd verzekerd van de veiligste versie van Office, zonder de IT-kosten voor patches en upgrades.

 

  • De webversie van Office, met uitgebreide functies: je ontvangt de geheel nieuwe Office 2016-apps, de webversies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook met uitgebreide functies, en OneDrive-opslagcapaciteit in de cloud om al je bestanden te beheren.

 

Regel je zaken beter met Office 365 en gebruik alle favoriete Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook waar en wanneer JIJ dat wilt!

 

Krijg 24/7 365 dagen per jaar toegang tot een dynamische verzameling cloudgebonden tools.

 

Op de site van Microsoft staat een mooie tool om te zien welk abonnement het beste bij jullie past en onze accountmanagers geven je hier graag meer informatie over. Voor overige vragen of technische ondersteuning kun je terecht bij onze helpdesk op telefoonnummer 020-718 9190 of stuur een mail.

28 december
2016

Auteur


Machteld de Kreij