Een hbo-studie doen EN werken in de IT?

Een uitdagende baan als System Network & Cloud Engineer én een HBO-studie volgen.

Je zoekt een uitdagende ICT baan, terwijl je ook wel verder zou willen studeren? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. Een uitdagende ICT baan bij New Media 2Day met een salaris én de ruimte om een HBO opleiding te volgen.

 

Doorgroeien naar HBO

New Media 2Day wil ambitieuze jongeren in de praktijk opleiden en ondersteunen om een HBO-diploma te halen. Hogeschool Utrecht sluit hierop aan met de nieuwe opleiding HBO-ICT System Network & Cloud Engineering. Een zogenaamde duale opleiding, waarbij je studeert en werkt. Een unieke kans voor jou om je HBO-diploma te halen, terwijl je bij ons een baan hebt.

 

Naast je ‘duale’ HBO (!) studie werk je 3-4 dagen per week bij New Media 2Day op kantoor in Amsterdam. Na 4 jaar heb je een bacheloropleiding System Network & Cloud Engineering afgerond en mag je jezelf Bachelor of Science (BSc) noemen. Met je kennis, je praktijkervaring en je titel ben je verzekerd van een uitstekende baan.

 

Hogeschool Utrecht biedt een volwaardige hbo-opleiding System Network & Cloud Engineering. De docenten, die grotendeels in de IT-sector werkzaam zijn, zorgen ervoor dat de aansluiting met de praktijk optimaal en actueel is. Je titel waarborgt een kwalitatief hoogwaardige baan na afloop van je opleiding.

 

  • De voordelen van een duale opleiding
    • theoretische kennis direct toepassen in de praktijk
    • werkervaring opdoen tijdens je studie
    • betaald worden voor je werkzaamheden
    * bij behalen voldoende studiepunten, worden je studiekosten achteraf vergoed.

 

Niet voor iedereen – wel voor jou?
Heb je een MBO opleiding niveau 4 ICT of Netwerkbeheer? Heb je een havo of een vwo-diploma en zit ICT in je DNA? Dan kun je ook bij ons terecht. Bij ons ben je ook welkom als je een mbo 4 afstudeerstage zoekt!

 

New Media 2Day en de Cloud IT Academy

New Media 2Day is deelnemer van de Cloud IT Academy, een initiatief van bedrijven in de cloudindustrie. Die hebben mensen als jij hard nodig. Ze begeleiden je maximaal. En na ieder succesvol studiejaar vergoeden ze je collegegeld en de leermiddelen van je studie aan de HU. Meer informatie vind je hier: https://jobinthecloud.nl/

 

 

Jouw werkplek
Ons leven speelt zich steeds meer online af. En de cloudindustrie maakt dat mogelijk. Jij gaat werken bij een ‘gouden’ cloudpartner van Microsoft en zit daardoor direct met je neus bovenop de allernieuwste IT-ontwikkelingen.

 

-> Speciaal voor deze nieuwe opleiding maakte Thijs een vlog om nieuwe studenten enthousiast te maken om bij New Media 2Day te solliciteren. Bekijk hier de vlog:

 

Rol van onze partners
De bij de Cloud IT Academy aangesloten cloudbedrijven bieden passend werk en zorgen voor de juiste begeleiding en faciliteiten. Je krijgt een werkcoach die je ondersteunt en die, net als de HU, betrokken is bij de beoordeling van de studieresultaten.
De Cloud IT Academy gaat geregeld in gesprek met de coaches op de werkplek om niet alleen de technische skills maar ook de persoonlijke vooruitgang van de studenten te meten.

 

Ontwikkeling
Je persoonlijke ontwikkeling is net zo belangrijk als de IT-kennis die je opdoet. In een speciaal trainingsprogramma komen thema’s als persoonlijk leiderschap aan bod en helpen we je om je talenten optimaal te ontwikkelen.

 

Stevige eisen
Naast een uitgesproken interesse voor IT, verwachten we dat je een doorzetter bent, zelfstandig kunt werken en over een flinke portie zelfdiscipline beschikt. Je gaat namelijk al tijdens je studie aan de slag in een hectische omgeving en de zeer innovatieve cloudsector. Daarom rekenen we op een professionele opstelling met de vaardigheden van een beginnend medewerker op tenminste mbo+ niveau.

 

 

Is deze opleiding iets voor jou?
In de cloudindustrie is er een groot tekort aan goed opgeleide IT-ers. Als jouw werkgever gaan we je daarom maximaal ondersteunen bij je hbo-studie. Duaal leren is dus echt iets heel anders dan een bijbaan of een stage. Denk jij dat deze studie bij jou past of wil je toch eerst meer informatie? Stuur een mail met vraag naar vacatures@nm2d.nl

 

De Cloud IT Academy is er voor aankomende ICT-professionals die graag in de cloudindustrie aan de slag willen en beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen.

 

Heb je een mbo-4 opleiding netwerk- of systeembeheerder afgerond? Of ben je een echte ICT-nerd met een diploma vwo of havo? Ben je bovendien analytisch sterk en heb je een enthousiaste hands-on mentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou -> inschrijfformulier

 

*Schooljaar 2018/2019 start september ’18. In februari ’18 kunnen de Mbo-4 studenten,  mits zij HBO-ambitie hebben, ook hun afstudeerstage volgen bij betreffend leerbedrijf.

19 april
2018

Auteur


Machteld de Kreij