NM2D in Washington USA

NM2D bij Microsoft congres Washington, USA

NM2D is deze week aanwezig op de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC). De WPC is een jaarlijkse wereldwijd congres van 13 t/m 17 juli waar de belangrijkste trends in de markt worden besproken. Zo wordt er gesproken over privacy en wetgeving inzake Cloud computing bij Microsoft door Hans Bos, national technology officer. Hans Bos zal hebben over het feit dat je tegenwoordig overal toegang hebt tot de Cloud. Daarom is het in de huidige mobiele maatschappij dan ook zeer belangrijk om Privacy gevoelige zaken goed te beschermen.

 

Daarnaast wordt er op dag 1 gesproken over “internet of things”. De meerderheid van de internetgebruikers zal in deze visie bestaan uit semi-intelligente apparaten, zogenaamde embedded systems. Met andere woorden, steeds meer apparaten worden met elkaar verbonden en communiceren met elkaar. Hierdoor kunnen we meer informatie beschikbaar stellen en analyses maken om bedrijfsvoering te optimaliseren.

 

NM2D volgt de ontwikkelingen en trends die tijdens dit congres worden besproken op de voet. Daarnaast zal NM2D natuurlijk alle opgedane kennis en informatie mee terug nemen naar Nederland zodat haar klanten hier hun voordeel mee kunnen doen. Hou ons dus in de gaten, wij komen snel met meer nieuws.

 

Meer weten over veilig werken in de Cloud neem dan contact op met NM2D via 020 – 718 91 90 of info@nm2d.nl en wij leggen u de mogelijkheden uit.

15 juli
2014

Auteur


Thijs Parée