NM2D-biedt-non-profit-organisaties-betaalbare-ondersteuning

NM2D biedt non-profit organisaties betaalbare IT ondersteuning

ICT neemt in vrijwel elke organisatie een steeds prominentere plaats in. Ook bij non-profit organisaties. Gezien de vaak beperkte budgetten wordt er niet altijd optimaal gebruik gemaakt van alle beschikbare mogelijkheden.
 
Om deze organisaties te ondersteunen, bij het optimaal inzitten van hun ICT-middelen, stelt New Media 2Day vanaf heden haar kennis en ervaring van o.a. Microsoft technologie ter beschikking. “De samenwerking met TechSoup Nederland en Microsoft biedt hiervoor een uitgelezen kans”, aldus Thijs Parée, algemeen directeur New Media 2Day.
 
Ook de technologische kennis, van de installatie en het beheer van ICT-middelen, ontbreekt vaak bij non-profit organisaties. “Daarom is voor TechSoup erg belangrijk om ook partnerships af te sluiten met partijen zoals New Media 2Day, met het doel nonprofits een professionele maar betaalbare ondersteuning te bezorgen voor het optimaal inzetten van de nieuwste technologie”, vertelt Catherine van Eeckhaute, programma manager TechSoup. “Het is fantastisch dat ICT-spelers als New Media 2Day hun oplossingen gratis of tegen sterk gereduceerde prijs ter beschikking stellen van allerlei maatschappelijke organisaties via TechSoup.”
 

Onze non-profit diensten

New Media 2Day biedt non-profit organisaties een breed scala aan diensten op ICT-gebied. Bekijk het overzicht en onze best practices.

30 juni
2015

Auteur


Thijs Parée