NM2D bij de 20e editie van de Nederlandse Dansdagen

Op 5, 6, 7 en 8 oktober vierde Festival de Nederlandse Dansdagen haar 20-jarig bestaan. Met dit jaar meer premières dan ooit, vier dagen lang de top van de Nederlandse dans in Maastricht.

 

Van urban dance en performance tot moderne dans en klassiek ballet. Spraakmakende voorstellingen van gevestigde gezelschappen en aanstormende choreografen en New Media 2 Day, als sponsorpartner van dit mooie evenement, mocht hier met een aantal van haar relaties bij aanwezig zijn op zaterdag 7 oktober.

 

Wij ontvingen van een van onze gasten een mooi verslag van deze dag:

 

Een uitnodiging ontvangen als trouwe klant is natuurlijk altijd leuk, helemaal als het om een evenement als de Nederlandse dansdagen gaat!

 

 

 

 

 

 

 

Samen met een mede dans-enthousiaste collega hebben we deze uitnodiging dan ook volmondig geaccepteerd.

 

 

Dit jaar vanuit het mooie Bastion Hotel op korte loopafstand van het Vrijthof, midden in het gezellige centrum van Maastricht. Alvorens de voorstelling begon een heerlijk diner genoten in het Le Theatre Hotel onder goed gezelschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het diner volgde de dansvoorstelling in het Vrijthof theater en ook deze stelde niet teleur. De choreografie was prachtig en met alle verschillende stukken zat er voor ieder wel een favoriet tussen.

Na de voorstelling genoten van een hapje en een drankje.

 

 

S ’ochtends  genoten van een heerlijk ontbijt waarna we het mooie Maastricht weer achter ons gelaten hebben.

 

Wij willen NM2D bedanken voor een schitterend weekend vol gezelligheid, goed eten en dans. Natuurlijk kunnen we Richard niet vergeten voor alle goede zorgen!

 

Met vriendelijke groet,

Femke & Margriet

www.ditt.nl

 

24 oktober
2017

Auteur


Machteld de Kreij