Nieuwste modellen van Microsoft vanaf 15 juni in Nederland verkrijgbaar

Microsoft ontwikkelt haar laatste modellen momenteel heel snel. Dit resulteert in een aanvulling van haar assortiment met een drietal hele mooie machines:

 

surfacefamily

 

  1. Surface Studio. Eerder hebben wij een bericht gewijd op onze website over de Microsoft Surface Studio
  2. Surface Pro is volgens Microsoft de meest veelzijdige laptop met de veelzijdigheid van een Studio en tablet. Het verbluffende PixelSense-touchscreen ondersteunt de Surface-pen en aanraking terwijl je dankzij de batterijduur van maar liefst 13,5 uur. Leuk detail: de Surface Pro is verkrijgbaar in de kleuren platina, bordeauxrood en kobaltblauw. Ook de Surface Pen is er in die kleuren.
  3.  Surface Laptop biedt een prachtige mix van design, prestaties en draagbaarheid. Een krachtige, maar lichtgewicht (slechts 1,2 kg) machine. Microsoft heeft geprobeerd de perfecte laptop voor middelbare scholieren te creëren. De laptop is dun en compact, heeft een lange accuduur en moet er tevens goed uit zien.

 

 

Wilt u meer specificaties of heeft u vragen over bovengenoemde, neem contact op met ons kantoor, laat het ons weten door middel van een telefoontje op 020-718 9190 of een mail naar sales@nm2d.nl.