OneDrive for Business

Nieuwe mogelijkheden Microsoft OneDrive for Business

Vanaf heden zijn er bij Microsoft OneDrive for Business nieuwe mogelijkheden toegevoegd. U en uw klanten kunnen hier direct mee aan de slag.

 

  • Verbeterde synchronisatie. Limited preview van de next generation sync-client (NGSC) waardoor de betrouwbaarheid en prestaties zullen verbeteren, evenals de invoering van selectieve synchronisatiemogelijkheden.
  • Eenvoudige browserervaring en verbeterde deelopties. Dankzij het compleet vernieuwen van de ODB webervaring is het makkelijker en sneller om met bestanden te werken. Daarbij zijn er nieuwe opties toegevoegd om in- en extern delen makkelijker te maken, inclusief vervaldata.
  • Mobiele productiviteit. De Android app geeft offline toegang tot bestanden. De IOS app biedt PDF annotatie/opmaakmogelijkheden en eenvoudig toegang tot veelgebruikte ODB acties (delen, verwijderen, enz.).
  • IT en Developer. IT Admins hebben de mogelijkheid om de externe domeinen en de machtigingen daarvan te beheren voor de gebruikers. Ook is de Microsoft OneDrive API klaar voor productie.

 

New Media 2Day voorziet u van alle informatie over OneDrive for Business

Kunnen wij u van dienst zijn? Bel ons op 020 – 718 91 90 of mail ons via sales@nm2d.nl.

06 oktober
2015

Auteur


Thijs Parée