New Media 2Day en partners wederom genomineerd voor Partner of the Year bij Microsoft

Voor het 2e achtereenvolgende jaar is New Media 2Day, samen met partners Tredion en IT Support Groep door Microsoft genomineerd als Nederlands Partner of the Year.

 

De unieke samenwerking tussen Tredion, IT-Support Groep en New Media 2Day begon op de Microsoft WPC (Worldwide Partner Conference) van 2012. Samenwerken, met behoud van de eigen identiteit en lokale focus, als een versneller voor de groei van de individuele bedrijven. De drie ondernemers delen hun visie op de toekomst van ICT voor het MKB: Cloud-oplossingen voor een optimale flexibiliteit, een strategische keuze voor Microsoft technologie en betalen naar gebruik op basis van kortlopende afspraken. Daarnaast bedienen we we klanten in de regio.

 

De genomineerde partners: Van links naar rechts: Jan van Wijgerden van Tredion ICT & Telecom, Joost Merkx van IT Support Groep en Thijs Parée van New Media 2Day. Volledig links kijkt Leo van Schie tevreden toe.

 

De doelstellingen voor het partnerschap zijn:
• De klant nog beter van dienst kunnen zijn door meer specialismen bieden
• Beter voorbereid om de toekomstige veranderingen in de markt te vertalen naar wat een ondernemer daar mee kan; meer aandacht voor innovatie
• Het optimaliseren van de eigen organisaties; kennis delen en gezamenlijk processen verbeteren.

 

Microsoft is een groot voorstander van samenwerking en stimuleert diverse initiatieven om samenwerking tussen partners tot een succes te maken en heeft daarom DRIEVOUDIG Goldpartner New Media 2Day en haar partners wederom genomineerd om Partner of the Year te worden.

 

Dinsdag 2 mei stonden we met 17 andere Microsoft Partners op het podium om de directie van Microsoft te overtuigen dat wij deze award verdienen. Tijdens het jaarlijkse Microsoft Partner event Inspire, half juli in Washington, zal de winnaar bekend gemaakt worden.