New Media 2Day behaalt de 6e Microsoft Gold Partner status 

Met het behalen van de Application Development competentie is New Media 2Day nu voor 6 competenties Gold Certified Partner van Microsoft.  

 

Als een Certified Partner in Application Development laat New Media 2Day zien dat wij deskundigheid hebben in verschillende programmeertalen waaronder Html5, CSS, C#, JavascrIpt, ASP.net en MVC.  

 

Naast deze gouden status kende Microsoft al eerder de Gold status toe voor ‘Datacentre’‘Small and Midmarket Cloud Solutions’, ‘Collaboration and Content’, ‘Cloud Productivity’ en Cloud Platform. Met 6 Gold statussen is NM2D een van de hoogst gecertificeerde MKB partners van Microsoft. 

 

Een korte uitleg van de verschillende competenties:

 • Cloud Platform competentie
  Deze status is voor Microsoft partners die gespecialiseerd zijn in het leveren van infrastructuur en SaaS (Security as a Service) oplossingen in Microsoft Azure
 • Cloud Productivity competentie
  Dit wil zeggen dat wij gekwalificeerd personeel in dienst hebben die jou kunnen adviseren op het gebied van Cloud Productivity. Deze kennis delen we graag met je d.m.v. trainingen op het gebied van Office 365 via ons ‘zusje’ Business Productivity 2Day. 
 • Collaboration and Content competentie
  Door deze competentie te behalen, kunnen wij ons onderscheiden als jouw partner die de juiste SharePoint en Teams-oplossingen kan adviseren, inrichten en de gebruikers helpen de omgeving optimaal te gebruikenHiermee laten we  jouw bedrijf profiteren van de samenwerkingsmogelijkheid die een Teamsomgeving biedt.
 • Datacenter competentie
  Deze competentie geeft aan dat wij over de benodigde rechten en expertise beschikken in het design, de implementatie en support van datacenters gebaseerd op Microsoft producten.
 • Silver Small and Midmarket Cloud Solutions competentie
  Een hele mond vol, maar in het kort betekent het dat wij als bedrijf officieel gecertificeerd zijn om, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, onze klanten in het MKB te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Naast het geven van een advies geldt de certificering ook voor de uiteindelijke implementatie van de overstap én het begeleiden jouw/jullie medewerkers. 

 

Eisen Gold status:
New Media 2Day laat met deze Gold Partner status zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van een bepaald aantal gecertificeerde professionals, voldoende ervaring met implementaties en een positieve beoordeling van klanten – die gemeten wordt via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. 

 

Tot slot…
Het behalen van deze Gold-competenties is een bevestiging van het hoge kennisniveau dat wij in huis hebben en het onderstreept de juiste keuze voor de missie welke wij voor ogen hebben, namelijk dat New Media 2Day dé ICT-partner wil zijn die vooroploopt in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen voor de regio’s Groot-Amsterdam, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en West-Friesland voor MKB bedrijven die hun ICT-vraagstukken volledig willen uitbesteden.

 

-> Eén van de grote voordelen van deze Gold-status is de nauwere samenwerking die hierdoor ontstaat met Microsoft. Voor onze klanten betekent deze status dat ze met een ervaren IT- dienstverlener in zee gaan, die toegang heeft tot alle expertise en nieuwste technologieën van Microsoft.