New Media 2Day 135e bij FD Gazellen 2016

FD Gazellen 2016; New Media 2Day behaald 135e plaats in de categorie Small-business bij hét award-evenement voor de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland

 

Overzicht Gazelle 2016

Een FD Gazelle is een winstgevend bedrijf dat over een periode van drie jaar een onafgebroken groei van ten minste 20% heeft laten zien. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad en Company.info

 

Kwart meer snelgroeiende ondernemingen in 2016
Het aantal genomineerde snelle groeiers telde dit jaar 617 bedrijven. De economie trekt aan, want het FD Gazelle-event groeide met ruim een kwart meer bedrijven ten opzichte van 2015. Toen waren het ‘slechts’ 490 bedrijven die een groei van 50% tot 500% noteerden.

 

Het westen domineert
Tijdens de uitreiking van de FC Gazelle Awards , die in Theater Amsterdam plaatsvond, op dinsdag 22 november bleek dat van de genomineerde 617 bedrijven, er maar liefst 284  gevestigd zijn in Noord- en Zuid-Holland.

 

Wat ook opviel is dat een derde van alle genomineerde bedrijven actief is in de sector ICT. Zij domineren aan de bovenkant van de lijst en laten daarbij de maak- en bouwbedrijven ver achter zich.

 

NM2D bij de FD Gazelle awards

Het managementteam van New Media 2Day: René Smit, Thijs Parée en Leo van Schie. Trots op de Gazelle award en de behaalde 135e plaats van snelst groeiende organisaties van Nederland!

Jezelf zijn
Maar hoe onderscheidt je je dan als bedrijf ten opzichte van alle overige ICT’ers? Gazellen zijn geen standaard mkb’ers, maar ondernemers met de blik op de toekomst:

“Als je als organisatie zo hard groeit als New Media 2Day, moet je alle dagen wel het beste uit jezelf halen”, verteld Thijs Parée, algemeen directeur van New Media 2Day. “We zijn een relatief jong bedrijf met ambitie. Dat betekend dat je planmatig moet werken. Met duidelijke en heldere lijnen voor zowel de klanten als het personeel. Als we dit niet zouden doen, dan zouden we ten onder gaan aan ons eigen succes. Als FD Gazelle wordt er van ons ‘verwacht’ dat we ons zeer professioneel opstellen.”

 

Om te kunnen voldoen aan de vraag van klant, willen we bij New Media 2Day kennis paraat hebben. Een goed team valt of staat met juiste persoon op de juiste stoel. “Om te kunnen blijven groeien moet je gewoon lol blijven maken”, aldus Parée. “Wij houden niet van mensen die op hun werk anders zijn dan thuis. Je bent vaker op je werk dat thuis, dus kun je maar beter jezelf zijn.”

 

Vacatures
New Media 2Day is altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken. Ook stagiaires zijn bij ons van harte welkom.

 

Werken bij New Media 2Day betekent werken in het dynamische Pand Noord in Amsterdam, waar meer dan 50 van onze klanten in gevestigd zijn. Omdat we omringd worden door onze klanten, is er regelmatig binnenloop en ziet geen dag er hetzelfde uit.

 

Ons team bestaat uit 18 trotse en gedreven ICT-professionals. We nemen ons werk en onze klanten uiterst serieus, maar houden ook van een lolletje. Wij geloven dat onze kennis op het gebied van ICT het verschil maakt voor onze klanten. Daarom bieden we ruimte voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor de actuele vacatures bij New Media 2Day op de website!

 

FD Gazelle gebied

13 december
2016

Auteur


Machteld de Kreij