Surface Mini verschijnt binnenkort op de markt.

Update: Presentatie van de Surface Mini waarschijnlijk op 20 mei! Dit kan worden opgemaakt uit een uitnodiging voor een persevenement in New York. Deze uitnodiging werd in de nacht van 5 op 6 mei verzonden naar de Amerikaanse media. Op deze uitnodiging stond het logo van de tablet. De Surface Mini zal waarschijnlijk een 8 inch-variant worden van de originele Surface, met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Ook gaan er geruchten over het feit dat er een stylus bij Surface Mini zal worden geleverd.

 

Sinds een paar dagen verschijnen er steeds meer berichten over de Microsoft Surface Mini. Het lijkt er dus op dat de kleine variant van de Surface er nu echt aankomt! De geruchten werden aannemelijker door een aanbieding die recentelijk op Amazon.com is geplaatst. Het hoesje voor Mini werd in deze aanbieding aangeboden voor 9,99 USD.

 

18 mei

Volgens Amazon.com was de hoes verkrijgbaar vanaf 18 mei, inmiddels is de datum veranderd in 28 mei. De beschermhoes zou een aantal uitsparingen hebben. Het zou gaan om uitsparingen voor:

  • de camera
  • de netvoeding
  • de knoppen
  • een aansluiting voor de hoofdtelefoon

 

06 mei
2014

Auteur


Thijs Parée