Betrokken vrijwilligers op Microsoft NGO / Non-Profit dag

New Media 2Day en BP2D helpen NGO’s hun vrijwilligers meer te betrekken bij de organisatie.
 
Microsoft en New Media 2Day werken niet alleen nauw samen voor MKB ondernemers, maar ook voor non-profit organisaties. NM2D is gevraagd, om tijdens de NGO* dag, op 15 maart jongstleden bij Microsoft Nederland, een sessie te houden over de voordelen die Office365 een NGO kan bieden. NM2D’s zusterbedrijf Business Productivity 2Day (BP2D) heeft dit ingevuld.
 

Alle non-profit organisaties kunnen middels Techsoup Nederland Office365 licenties kopen tegen een sterk  gereduceerd tarief. (wil je weten hoeveel? Kijk snel op: Techsoup). NM2D is de Nederlandse partner van Techsoup voor implementaties van Office365. Tevens biedt NM2D een aantal diensten voor NGO’s tegen speciale tarieven. Business Productivity 2Day is gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij optimaal inrichten van de (digitale) werkplek. We gaan een stuk verder dan enkel het leveren van infrastructuur en licenties en dat hebben we de aanwezigen laten zien. We laten ook zien dat we als 2 bedrijven (NM2D en BP2D) een uitzonderlijke combinatie zijn.

 

Voorbereiding presentatie
De voorbereiding begint zoals gewoonlijk met doorspreken van wat we willen overbrengen naar de NGO’s. Het was al wel snel duidelijk. We willen de NGO’s eens meenemen naar hoe een moderne werkplek er voor een NGO kan uitzien. NGO’s verschillen niet veel van andere organisaties, behalve de vele vrijwilligers die de organisaties hebben. Vrijwilligers die in sommige gevallen weinig tot geen computer ervaring hebben en niet beschikken over een werkplek bij de organisatie. Hoe kunnen we deze vrijwilligers meer betrekken bij de organisaties door het inzetten van een moderne werkplek?

 

Zie hier de presentatie van die dag! Wij hopen u te inspireren met de mogelijkheden die Office365 u kan brengen met het juist inzetten van de tooling.

 

 

Bron: Linda van Bakkum, Business Productivity 2Day,

 

 

 

*NGO = niet-gouvernementele organisatie

29 maart
2016

Auteur


Thijs Parée