office 365 abonnementen

Microsoft neemt Office 365 abonnementen onderhanden

Eind juni maakte Microsoft bekend veranderingen door te gaan voeren in de samenstelling van de huidige Office 365 abonnementen voor Small en Midsized Businesses (tot 250 medewerkers). Vanaf 1 oktober 2014 zullen deze ‘nieuwe’ abonnementen beschikbaar zijn.

 

Het nieuwe aanbod zal de huidige abonnementsstructuur vervangen. Direct overstappen is echter niet verplicht. Pas vanaf 1 oktober 2015 zal uw abonnement overgezet worden op een van de nieuwe pakketten.

De nieuwe Office 365 abonnementen

Microsoft heeft de nieuwe pakketten samengesteld om volledig aan te sluiten op de wensen en behoeften van kleine en middelgrote bedrijven.

 

Deze belofte gaat Microsoft waarmaken met de volgende pakketten:

 

  • Office 365 Business – Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher, met 1TB opslagruimte op OneDrive for Business. En de mogelijkheid om al uw documenten te bewerken en te delen met Windows, Mac, iPad, Windows tablet en Windows smartphone.
  • Office 365 Business Essentials – Dit pakket bevat cloudservices: Office Online, Online meetings, IM, Video Conferencing, Cloud opslag, bestandsdeling en nog veel meer.
  • Office 365 Business Premium – Een combinatie van bovenstaande pakketten.

Office 365 abonnementen

De voordelen

  • Meer mogelijkheden – Uw documenten zijn straks overal en op verschillende apparaten beschikbaar.
  • Meer waar voor uw geld – Het Business Premium abonnement is af te sluiten voor hetzelfde bedrag als wat voorheen voor het Small Business abonnement werd gevraagd.
  • Meer flexibiliteit – Het toevoegen van nieuwe software aan uw abonnement wordt gemakkelijker. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van Projects, Visio en Dynamics CRM Online.
  • Meer gebruikers – Microsoft heeft het maximaal aantal gebruikers verhoogd van 250 naar 300, ook voor de Small Business gebruikers!

Nu overstappen of in oktober 2015?

Vragen over bijvoorbeeld de voordelen van de nieuwe abonnementen van Office 365 of over overstappen? Wij staan u graag persoonlijk te woord via 020 – 718 91 90 of info@nm2d.nl.

 

25 juli
2014

Auteur


Thijs Parée