Microsoft lanceert Office 2016

Microsoft introduceert het nieuwe Office 2016

 

Office 2016 voor Windows (en Mac) is vanaf heden verkrijgbaar. Met Office 2016 breekt een nieuw tijdperk aan van betere functies en apps die u het werk uit handen nemen. Office 2016 werkt perfect samen met Windows 10 en Office 365.

 

Samenwerking als toverwoord

Office 2016 richt zich op samenwerking op de werkvloer. Om dat proces te versnellen en versoepelen heeft Office 2016 meer geïntegreerde applicaties om het teams makkelijk te maken.

  • Het is mogelijk om in Word te werken met real-time co-authoring zodat u direct van elkaar kunt zien wat u wijzigt in een document. Dit geldt later voor alle apps.
  • Skype for Business is beschikbaar in alle apps, zodat u in elk document met elkaar kunt communiceren of vergaderen.
  • Office 365 Groups en Office 365 Planner zijn geïntegreerd in Office 2016 zodat inboxen, agenda’s en opslag gemakkelijk gedeeld zijn.

 

Tijd besparen

Dankzij alle apps, apparaten en tools is de huidige werkplek complex geworden. Office 2016 neemt u tijd uit handen dankzij:

  • Geoptimaliseerde Outlook 2016 met slimme inbox, snelle zoekfuncties en automatisch sorteren.
  • Updates voor Microsoft OneDrive for Business voor optimale synchronisatie
  • Tell Me en Smart Lookup die u helpen bij het vinden van de juiste Office commando’s en het integreren van internetbevindingen in uw document
  • Het intelligente Excel 2016 dat u helpt het optimale uit uw data te halen.
  • Dankzij de cloud-aangedreven lijst met recente documenten kunt u altijd verder waar u gebleven bent, of u nou via Office Online, mobiel of de apps werkt.

 

Perfect huwelijk met Windows 10

Samen met Windows 10 vormt Office 2016 het perfecte platform om goed te kunnen werken. Met Windows Hello is het eenvoudig om in te loggen zonder wachtwoorden. Via Office Mobile Apps en Continuum voor Windows telefoons gebruikt u uw smartphone als desktop.

 

Office 2016 voor uw onderneming

Met de verscherpte beveiliging van Office 2016 weet u zeker dat documenten intern blijven zolang u dat wilt. De ingebouwde Data Loss Prevention (DLP) verkleint het risico op het lekken van informatie via gedeelde documenten door middel van admin tools. Multifactor Authenticatie zorgt voor beveiligde toegang waar men ook inlogt. Enterprise Data protection (EDP) zorgt voor extra beveiliging van gedeelde content binnen bedrijfsgrenzen. Ook Visio 2016 en Project 2016 hebben een update ondergaan.

 

Meer informatie over Office 2016 leest u via het Microsoft Office Blog.

 

New Media 2Day verzorgt de upgrade naar Office 2016 voor uw bedrijf!

Meer weten? Bel ons op 020 – 718 91 90 of mail ons via sales@nm2d.nl. Wij horen graag van u!

30 september
2015

Auteur


René Smit