Office 365 Video

Microsoft introduceert Office 365 video

Naast de diverse portals die Microsoft de afgelopen jaren heeft ontwikkeld komt Microsoft nu met Office 365 Video. In eerste instantie zal dit worden uitgerold naar de “first release customers” en in de loop van 2015 naar de rest van de office 365 klanten.

Video is een van de krachtigste mediums van communicatie. Office 365 Video biedt organisaties een veilige, bedrijfsbrede mogelijkheid om video content te posten, te delen en te ontdekken. Van instructie video’s voor nieuwe medewerkers tot en met de distributie van een toespraak van de CEO, Office 365 video zal de interne communicatie verrijken.

 

Office 365 Video Kernelementen

Office 365 Video is opgebouwd rond vier kernelementen:

  1. Eenvoud.
  2. Deelbaar en makkelijk vindbaar.
  3. Mobiele beschikbaarheid.
  4. Eenvoudig te beheren ingebouwde beveiliging.

Omdat bedrijven het beste floreren wanneer alle medewerkers volledig op de hoogte zijn, samen werken en dezelfde belangrijke doelen nastreven is het van belang dat communicatie op alle mogelijke manieren duidelijk is en bereikbaar wordt gemaakt. Office 365 Video is de eerste van vele NextGen Portals die de beste ondersteuning van uw bedrijfsintranet behoeften ondersteund.

Meer weten over Office 365 Video?

New Media 2Day informeert u graag over de mogelijkheden van Microsoft Office 365 video. Neem contact met ons op via info@nm2d.nl of 020 – 718 91 90.

19 november
2014

Auteur


Thijs Parée