Microsoft Clutter zorgt voor een overzichtelijke inbox

Iedereen heeft er wel ervaring mee; uw mailbox raakt overvol en is onoverzichtelijk. Microsoft maakt hier voorgoed een einde aan met de lancering van de nieuwe tool ‘Clutter’.

 

Wat is Clutter?

Clutter is een slimme tool, ontwikkeld om belangrijke van minder belangrijke mails te scheiden. Clutter is te vergelijken met een spamfilter, die met white- en blacklists de binnenkomende mail beoordeelt. Echter doet de tool meer dan dat. Clutter registreert uw gedrag, welke mails u het eerst leest, en welke relaties u heeft met de afzenders.

Train Clutter om uw voorkeuren te herkennen

U kunt de tool “trainen” door berichten die u minder belangrijk vindt te markeren als Clutter en berichten die onbedoeld in de Cluttermap terecht zijn gekomen terug in uw inbox te zetten. Zo wordt de Clutter-functie steeds slimmer en ontstaat er een inbox met alleen de allerbelangrijkste berichten.

 

 

Clutter is beschikbaar voor zakelijke Microsoft Office 365 klanten en werkt in alle varianten van Outlook, Android en iOS.

 

Meer weten over Clutter?

New Media 2Day informeert u graag over Clutter en overige mogelijkheden van Microsoft Office 365. Neem contact met ons op via info@nm2d.nl of 020 – 718 91 90.

14 november
2014

Auteur


Thijs Parée