Metamorfose bij New Media 2Day

Afgelopen periode is er binnen New Media 2Day hard gewerkt om de ruimte op de werkvloer nog beter en efficiënter in te richten.  Om de overlast voor onze klanten en werknemers zo veel mogelijk te beperken, is er hard gewerkt in de weekenden.

 

 

collage

 

Omdat we flink gegroeid zijn afgelopen jaar, is de ruimte op kantoor op sommige dagen wat krap en druk. Zo ontstond de vraag naar meer werkplekken en met name ook meer rust om te kunnen werken. Vooral aan de ‘technische’ kant waar de engineers en de Helpdesk zich bevinden had men te lijden onder de drukte.

 

Veel mensen op relatief weinig ruimte zorgt voor veel geluid, vandaar dat er is gekozen om de ruimte opnieuw in te delen met een groot eiland en twee kleinere waaraan zogenaamde flex-werkplekken zijn gecreëerd.

 

Door scheidingswanden in de bekende ‘New Media 2 Day-style’ te plaatsen wordt de akoestiek nu beperkt.

 

 

img-20170408-wa0010

 

Ook de spreekruimte die vorig jaar gerealiseerd is bij New Media 2Day, is voorzien van een geluiddempende wand. Dit geeft gasten meer privacy tijdens besprekingen.

 

Met de nieuwe indeling en aankleding is ons toch al leuke pand weer een stukje leuker en met name ook functioneler geworden.

26 april
2017

Auteur


Machteld de Kreij