Informatie voor huurders Pand Noord

Via New Media 2DAY ben je snel aangesloten op ons snelle glasvezelnetwerk (internet en/of telefonie VOIP). Omdat wij partner zijn van -en ook gevestigd zijn in- Pand Noord kun wij jou, als nieuwe huurder (indien nodig) binnen Pand Noord, binnen een dag voorzien van high-speed internet. Bij New Media 2Day kun je ook terecht voor het huren van beamers en presentatiemiddelen.

 

Voor de bezoekers van Pand Noord verzorgen wij ook gratis WiFi in alle openbare ruimtes in Pand Noord.

 

 

 

New Media 2Day, opgericht in 2005 door Thijs Paree, is een snelgroeiende organisatie met een platte en heldere structuur.

Met veel plezier en enthousiasme werkt ons team hoogopgeleide ICT-specialisten, vanuit onze vestiging in Amsterdam, dagelijks aan het verzekeren van de continuïteit van de ICT-voorzieningen van onze klanten.

 

Locatie-onafhankelijk werken 

Met behulp van innovatieve en slimme Cloud-based automatiseringsoplossingen zorgen wij ervoor dat alle functionaliteiten overal, ook onderweg en thuis, optimaal functioneren. Zo wordt werken op afstand via een mobiele telefoon of (vaste) computer net zo eenvoudig en veilig als op kantoor.

 

Microsoft Gold Partner 

Wij leveren uitsluitend state-of-the-art software van betrouwbare leveranciers als Microsoft en Adobe. In 2014 zijn wij officieel benoemd tot Microsoft Gold Partner. Dat houdt in dat wij inzicht hebben in de nieuwste softwareontwikkelingen en wij er als eerste bij zijn wanneer Microsoft een nieuw product op de markt brengt. Al voor de lancering zijn onze medewerkers op de hoogte van de werking. Wij kunnen onze klanten dan ook direct ondersteuning bieden bij de implementatie.

 

Flexibele contracten 

De oplossingen van New Media 2Day zijn complete werkplekoplossingen, passend bij uw organisatie. Onze diensten zijn als totaalpakket en afzonderlijk af te nemen. De klant bepaalt zelf of hij zijn ICT geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteedt. Al onze contracten zijn flexibel op te schalen en zijn maandelijks opzegbaar. 

 

 

New Media 2Day heeft als doel de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie. De eerlijke en transparante werkwijze borgt een constructieve samenwerking met de klant. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn hun klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen. Tegen een schaalbaar, helder en vast bedrag per maand.