Kennislunch Teams van Microsoft door BP2D op 21 maart aanstaande

Business Productivity 2Day geeft een kennissessie over Teams van Microsoft en de nieuwste ontwikkelingen en up-dates in Office 365. “Work like a network” is het thema van woensdag 21 maart aanstaande.

 

 

Stel…, je hebt een nieuwtje, of een vraag. Kortom, je wil iets communiceren naar een collega. Of misschien wel naar een groep collega’s. Welke applicatie kies je dan? Het belangrijkste element in die afweging is doelgroep. En hier komt het begrip team bij kijken. Als jij denkt aan een team, denk je dan alleen aan de mensen die naast je zitten op kantoor en waar je face-to-face contact mee hebt? Of denk je dan aan mensen die op dezelfde afdeling zitten als jij, dezelfde functie of dezelfde manager hebben?   

 

Tegenwoordig is het begrip team veel breder dan vroeger. In de context van Teams bedoelen we met een team: een samenwerkingsverband dat niet persé de organisatiestructuur weerspiegelt. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘Teams’ team hebben voor de mensen waarmee je samen op één afdeling zit. Maar ook voor collega’s wereldwijd die dezelfde functie hebben als jij. Of een projectteam dat uit interne- en externe deelnemers bestaat.  

En dat betekent ook dat de doelgroep voor een boodschap veel meer vormen kan aannemen. Juist dan is het handig als je meerdere tools hebt om mee te communiceren. Wanneer communiceer je via welke applicatie? Hoe verhoudt ‘Teams’ zich tot Skype for Business, Outlook, Groups en Yammer? In deze kennislunch zetten wij dit allemaal op een rijtje. 

 

Als gewaardeerde lezer van dit bericht nodigen wij je uit bij deze lunch aanwezig te zijn:

  • Woensdag 21 maart 2018 bij NM2D in Pand Noord,
    Meeuwenlaan 98 in Amsterdam
  • Aanvangstijd is 12.00 uur tot ca 14.00 uur
  • Inclusief kosteloze lunch verzorgd door LunchIdee
  • Parkeren is gratis, maar denk om de blauwe zone (max 2,5 uur parkeren)

 

Stuur uiterlijk maandag 19 maart een mail naar marketing@nm2d.nl ovv Kennislunch Teams met uw (bedrijfs)naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer en of u dieetwensen heeft. Wellicht wil je ook een collega of goede (netwerk)relatie meenemen, deze is natuurlijk van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Vergeet dan niet de gegevens van de introducé te vermelden.

 

Jouw naam (verplicht)


Bedrijfsnaam: (verplicht)


Functie: (verplicht)


Telefoonnummer:


Jouw e-mail: (verplicht)


 
Tot woensdag 21 maart!
 

 
Eerder verscheen onderstaand bericht over ‘Teams’ op onze website;

Teams van Office365

 

 

21 februari
2018

Auteur


Machteld de Kreij