Kennislunch: Nieuwe features Office365, de laatste updates en nuttige functionaliteiten

 

 

Op een informele manier laten we de deelnemers kennis maken met nieuwe features in Office365, de laatste updates, nuttige functionaliteiten en apps welke Microsoft voor ons in petto heeft het komende jaar…

 

Onder het genot van een uitgebreide lunch gaat onze collega Remco van Vugt van BP2D u voor in een goed gesprek en laat u de meerwaarde zien die deze tools zou kunnen hebben voor uw medewerkers en organisatie. In het kader van beter en efficiënter samenwerken demonstreert Remco hoe u, door middel van o.a. OneDrive for Business en het nieuwe Teams, het gewenste resultaat kunt behalen.


 

Aan het einde van de kennissessie is er ruimte om vragen stellen over de toepasbaarheid van OneDrive en Teams binnen de eigen organisatie. Hopelijk kunnen de deelnemers van verschillende organisaties elkaar daarin inspireren en aanvullen.

 

Als afsluiter hebben we nog een leuke verrassing voor u! 

U bent van harte uitgenodigd bij deze kosteloze kennislunch aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op woensdag 10 mei aanstaande van 12 tot 14 uur in Pand Noord aan de Meeuwenlaan 98-100 in Amsterdam-Noord.

 

Inschrijven kan tot 3 mei aanstaande door een bericht te sturen naar marketing@nm2d.nl ovv Kennislunch! Vermeld u graag ook uw bedrijf, functie, e-mailadres en mobiele nummer.

19 april
2017

Auteur


Machteld de Kreij