microsoft-onedrive-home

Interface van Microsoft OneDrive is verbeterd

Op 13 mei is Microsoft gestart met het uitrollen van een verbeterde versie van OneDrive voor de Business gebruikers. Microsoft heeft de clouddienst, voor het opslaan van bestanden, gebruiksvriendelijker gemaakt door elementen toe te voegen of aan te passen. Deze nieuwe lay-out wordt in de komende weken uitgerold bij alle gebruikers. Het kan dus nog even duren voordat u de veranderingen in uw account ziet.

 

Microsoft OneDrive: wat er veranderd is

 

1. De lay-out

De lay-out is opgeknapt en er zijn elementen toegevoegd, zoals de optie om direct toegang te krijgen tot de prullenbak.

Microsoft-OneDrive

 

2. De bediening van OneDrive

Er is een nieuwe balk toegevoegd, waarmee gemakkelijk opdrachten aangemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan het maken van een nieuw bestand, een bestand uploaden, handmatig synchroniseren en nog enkele andere functies.

 

3. Sneller toegang tot Site Folders

 

4. Een verbeterde zoekfunctie

Microsoft heeft de zoekfunctie van rechtsboven naar links boven verplaatst. Verder heeft Microsoft de zoekfunctie ‘slimmer’ gemaakt door het toevoegen van een pop-up venster. Via dit venster kunt u direct acties uitvoeren, zoals het delen van een document.

Microsoft-OneDrive

5. Een link naar de Prullenbak.

 

 

Deze update gaat doorgevoerd worden voor alle business versies van Office 365. Mocht u vragen hebben over deze update of over OneDrive in het algemeen, twijfel dan niet een neem contact met ons op via 020 – 718 91 90 of contact.

20 mei
2014

Auteur


René Smit