Inspire update – Microsoft 365

Tijdens Inspire is er een nieuwe oplossing aangekondigd Microsoft 365 welke een complete oplossing gaat worden voor beheer, veiligheid en productiviteit.

 

Deze oplossing komt er in twee smaken: Business en Enterprise.

 

 

De oplossing is een samenstelling van bekende Office 365 componenten met een uitbreiding naar “Always-On” beveiliging. Always-On beveiliging gaat nog een stapje verder en beveiligt je documenten tussen de verschillende apparaten en helpt je te beveiligen tegen phishing en beveiligings-risico’s.

 

Een van de gave functies is o.a. dat door de autopilot functie van Microsoft niet alleen het apparaat onderdeel wordt van je organisatie, maar ook het beleid en de office applicaties automatisch worden uitgerold en up-2-date worden gehouden.

 

Het grootste verschil tussen de Business en de Enterprise variant is dat de Business versie een limiet kent van maximaal 300 gebruikers. Uiteraard kent de Enterprise versie meer functies welke voor specifieke organisaties van toepassing zijn zoals uitgebreide security- en beheeroplossingen alsmede functioneel zoals bellen met Skype for Business of inbellen op vergaderingen.

 

De Microsoft 365 Business oplossing gaat vanaf 2 augustus in preview en naar verwachting komt die voor het einde van het jaar beschikbaar. De Enterprise versie komt er in 2 varianten E3 en E5 en wordt aan het einde van het jaar verwacht.

 

Meer informatie kun je vinden op www.microsoft365.com

12 juli
2017

Auteur


Thijs Parée