Inspiratie om het maximale uit Office 365 te halen

Customer Immersion Experience (CIE) sessies bij Microsoft

Office 365 biedt veel functionaliteit. Een groot deel daarvan wordt intuïtief gebruikt omdat dit door de jaren heen is geëvolueerd vanuit eerdere versies van de verschillende onderdelen die deel uitmaken van de Office applicaties. Voorbeelden als Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

 

Veel organisaties blijven echter steken bij ‘klassiek’ gebruik van de bekende applicaties. De nieuwe mogelijkheden worden niet ontdekt en kansen om de productiviteit te verhogen blijven onbenut.

 

Met de introductie van Office 365 is Microsoft een compleet nieuwe weg ingeslagen waarbij het gebruik van de cloud en het ontsluiten van gegevens overal, altijd en op alle devices centraal staat. Een van de gevolgen van het centraal opslaan van data in de cloud is dat ook de verschillende applicaties beter gebruik kunnen maken van gedeelde data. Een voorbeeld is Skype for Business, dat in de agenda van Outlook kijkt of een contactpersoon beschikbaar is.

 

Daarnaast zijn er diverse nieuwe applicaties in Office 365 geïntroduceerd die de moeite van het ontdekken meer dan waard zijn. Voorbeelden als PowerBI voor het dynamisch analyseren van data, Groups dat samenwerken in werkgroepen vereenvoudigt en Delve dat op basis van rechten een overzicht biedt van voor jouw relevante activiteiten van je collega’s.

 

New Media 2Day organiseert in samenwerking met en bij Microsoft regelmatig Customer Immersion Experience (CIE) sessies waarin in klein gezelschap interactief wordt getoond welke mogelijkheden Office 365 biedt aan ondernemingen van 25 medewerkers en meer. Vanwege het kleinschalige karakter van de sessies is het ook goed mogelijk om het programma aan te laten sluiten op de behoeftes van de deelnemers.

 

Wilt u meer uit Office 365 halen en u samen met een aantal ondernemers laten inspireren? Neem dan contact met ons op via marketing@nm2d.nl. De eerstvolgende sessie staat gepland voor 23 mei. Hiervoor zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

 

CIE Training

29 maart
2016

Auteur


Thijs Parée