Inspiratie en presentatie Inspire 2017 – 11 oktober aanstaande

 

Al het nieuws van Microsoft’s Inspire 2017: Kort, krachtig en inspirerend

 

UITNODIGING – RSVP:
Van 9 tot 13 juli vond in Washington Microsoft’s Inspire plaats. Het jaarlijkse event waarop Microsoft haar visie, strategie en innovaties presenteert naar de markt.

Woensdag 11 oktober van 15:30 tot 17:30 uur vertellen wij over onze “inspirerende reis” en al het nieuws dat daar werd gepresenteerd!

 

Geachte relatie,
Op een informele en interactieve manier, vertellen o.a. Leo van Schie en Thijs Parée over de vele vernieuwingen, strategie, gadgets, apps en zeker ook op gebied van privacy en security die Microsoft voor ons in petto heeft de komende periode.

 

Aan het einde van de presentatie is er ruimte om vragen stellen over de toepasbaarheid van de producten en innovaties binnen uw organisatie. Hopelijk kunnen de deelnemers van verschillende organisaties elkaar daarin inspireren en aanvullen.

 

 

 

U bent van harte uitgenodigd bij deze inspiratievolle middag aanwezig te zijn. Deze vind plaats op woensdag 11 oktober aanstaande en wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
Locatie: Kleine Filmzaal in Pand Noord
Aanvangstijd: 15:30 uur
Wilt u ook aanwezig zijn? Stuurt u dan vóór vrijdag 6 oktober aanstaande een bericht naar marketing@nm2d.nl ovv NM2D Inspire! Vermeldt u graag ook uw bedrijf, functie, e-mailadres en mobiele nummer.
Graag tot 11 oktober!

Met vriendelijke groet,
Thijs Parée en Leo van Schie

12 september
2017

Auteur


Machteld de Kreij