Hipper+ Up to Date 

Onlangs heeft onze VOIP leverancier RoutIT Hipper+ uitgebracht. Een nieuwe App voor het beheren van het kantoortoestel of de VastMobiel integratie. Deze gaat de oude App (Hipper) vervangen. 

 

Hipper+ is een app die toegang geeft tot de persoonlijke instellingen voor het bellen in de Cloud. Het bedienen en beheren van het (zakelijke) telefoonnummer wordt zodanig gemakkelijk dat met een klik jouw mobiele telefoon ook je kantoortoestel wordt. Je kunt dus op je mobiel met het vaste nummer uitbellen én gebeld worden. Zo heb je overal optimale controle over jouw bereikbaarheid: op kantoor, thuis, bij uw klant of onderweg. 

Oude Hipper logo

Hipper+ logo

 

< – >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gebruiksvriendelijk
Om het instellen van vast-mobielintegratie zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle belangrijke functies snel en eenvoudig in te stellen.

 

 

 

What’s new?

  • Het inloggen met Touch ID of pin code is verplaatst naar de instellingen. Het hoofdscherm, recente gesprekken en gespreksbediening zijn nu direct toegankelijk;
  • Als Vast-mobiel gebruiker regel je zelf bijvoorbeeld met welk nummer de mobiele telefoon standaard uitbelt, kun je je recente gesprekken inzien en voicemails afluisteren;
  • Bij doorschakelen kun je instellen of iemand je mobiele of vaste nummer te zien krijgt. Dat is handig om privé en zakelijk van elkaar te scheiden;
  • Lokale en gebruikscontacten kunnen snel worden gezocht en gebeld vanuit de app, al dan niet met “bel via centrale” of “gebruik terugbellen “.

 

   

 

New Media 2Day heeft alle bestaande en nieuwe licenties compatible gemaakt voor gebruik met de nieuwe Hipper+ App. De oude Hipper App is alleen compatible voor bestaande (betalende) gebruikers die de Hipper App al actief op hun mobiele telefoon of laptop hebben. 

 

RoutIT zal op termijn de oude Hipper App non-actief maken en geen updates meer uitbrengen. Licenties zullen uiteindelijk verlopen en verlengen is dan niet nodig. Wacht daarom niet te lang met het downloaden van de nieuwe app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De Hipper+ app is gratis en beschikbaar voor iPhone en voor Android. Via de App Store en de Play Store kunt u de HIPPER+ installeren. 

 

App Store:
https://itunes.apple.com/nl/app/hipper/id1282456238?mt=8 

 

Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.routit.hipperplus&hl=nl 

 

 

23 juli
2018

Auteur


Jeroen Plu