Heerlijke kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar!

Jaarlijks kerstuitje met het team én aanhang van New Media 2Day was een succes!

 

U heeft het wellicht al langs zien komen op onze social media; afgelopen vrijdagavond vond het jaarlijkse kerstuitje plaats. Thema van deze avond; een Glutenvrij kerstdiner!

 

Na de ontvangst op kantoor in Pand Noord, vertrok het gezelschap naar de locatie van deze avond. In De Stadshoeve in Zunderdorp stond een volledig ingerichte keuken klaar waar een glutenvrij kerstmenu gekookt werd onder leiding van Peter Janssen van Kookstudio Peter Pan uit Amsterdam-Noord.

 

kerstfoto-nm2d-2016

Het (bijna voltallige) team van New Media 2Day met hun partners.

 

Van de amuses met appel en makreel en polenta met Hollandse pesto en bospaddestoelen gingen we naar gevulde kipfilet omhuld met Parmaham of een in de oven gegaarde aubergine. Beide gerechten werden geserveerd met een pasta van courgette en een heerlijk geurende, geroosterde pompoen met een diversiteit aan kruiden. De artistieke kwaliteiten van de chef’s onder ons kwamen tot uiting met de prachtige salade ‘álà Johnnie Boer van De Librije’ met knolraap, rode biet, veldsla en granaatappel.

 

Colleg

 

Het dessert was een ware traktatie; opgerolde merengue gevuld met mokkacrème, geroosterde hazelnoten en granaatappel. Als afsluiter was er koffie of thee met zelfgemaakte bonbons!

 

Rest ons alleen nog het volgende:

 

 

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze leuke activiteiten (buiten werktijd om) die wij delen op onze social media, klik dan op onderstaande buttons en volg of like ons!

LinkedIn logo

Facebook logoInstagram logoTwitter logo

 

 

20 december
2016

Auteur


Machteld de Kreij