Gratis Windows 10: het aftellen is begonnen

Gebruikers van Windows 7 of Windows 8.1 hebben nog minder dan 100 dagen over om gebruik te maken van de gratis upgrade naar Windows 10.

 

Vrijdag 29 juli verloopt het aanbod om gratis over te stappen naar Windows 10, herinnert Microsoft haar klanten nog maar eens. Daarna moet iedereen die een licentie op het nieuwste besturingssysteem wil hebben, de reguliere licentieprijs betalen. Onze accountmanager kan u hier meer informatie over geven.

 

Ook in Nederland is Windows 10 populair.  Nederland staat, met bijna 31 procent gebruikers, in de wereldtop wat betreft het overschakelen op Windows 10. Het besturingssysteem draait al op meer apparaten dan Windows 8.1 ooit haalde, inmiddels meer dan 270 miljoen.
 
Naar verwachting volgt in de aanloop naar eind juni nog een golf van overstappers die gebruik willen maken van het gratis aanbod. Wilt u verzekerd zijn van een tijdige overstap, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 020-718 91 90 of per mail: sales@nm2d.nl.
 
Upgraden naar Windows 10: veelgestelde vragen:
http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/upgrade-to-windows-10-faq
 
Upgrade

04 mei
2016

Auteur


Thijs Parée