Privacy check voor ondernemers

Het zal je niet zijn ontgaan; de nieuwe privacywet (AVG) die sinds mei vorig jaar van kracht is. Deze wet geldt ook voor kleine en middelgrote organisaties. Voldoet jouw bedrijf al aan de AVG-eisen? Is de beveiliging van je gegevens bijvoorbeeld op orde? En weet je wat je moet doen bij een datalek?

 

Doe nu de gratis privacy check

De Privacy Check is een gratis service van onze partner Privacy Zeker. Je plant een telefonische afspraak met één van de privacy-experts van Privacy Zeker. Door je antwoorden op de vragen kom je erachter of jouw bedrijf al AVG-proof is of aan welke punten je nog aandacht moet besteden.

 

Tijdens een telefonische afspraak met één van de privacy-experts van Privacy Zeker kom je erachter of jouw bedrijf al AVG-proof is of aan welke punten je nog aandacht moet besteden. In slechts 10 minuten weet je waar je aan toe bent. De privacy check is geheel vrijblijvend.

 

 

Vul je gegevens in en laat weten wanneer een van de experts jou mag bellen. Zij gebruiken je gegevens alleen om de belafspraak te bevestigen en contact met je op te nemen.

 

 

Waarom Privacy Zeker?

Wij begrijpen dat er veel op je afkomt en dat je liever bezig bent met ondernemen in plaats van alle administratieve zaken die bij de AVG komen kijken. Daarom werken wij samen met Privacy Zeker, die je ontzorgt en kan helpen je bedrijf AVG-proof te maken. Als klant van New Media 2Day ontvang je 10% korting op het eerste jaar van de dienstverlening van Privacy Zeker.

01 augustus
2019

Auteur


Machteld de Kreij