FD Gazellen Award 2015 Uitreiking

NM2D in de prijzen bij de FD Gazellen Awards 2015

NM2D in de prijzen bij de FD Gazellen Awards 2015

Eerder mochten wij al melden dat New Media 2Day 1 van de 490 genomineerden was voor de FD Gazellen Award 2015. Deze award krijg je niet zomaar. Je bent pas kanshebber als je aan een aantal strikte voorwaarden voldoet. Een van deze voorwaarden is dat je kunt aantonen dat je een van de snelst groeiende, gezonde bedrijven bent van Nederland!

 

Dinsdagmiddag 10 november vond de uitreiking van deze prestigieuze award voor de provincie Noord-Holland plaats bij de ABN AMRO in Amsterdam. Voor onze organisatie waren Thijs Parée, René Smit en Leo van Schie aanwezig in een mooi en inspirerend gezelschap van snelgroeiende ondernemers. Er was een boeiende discussie over de factoren die groei mogelijk maken. Met name focus en kansen spotten en durven benutten werden vaak genoemd.

 

Thijs Parée: “Helaas werden wij niet verkozen tot de overall nummer 1 van regio Noord-Holland, maar zijn we wel het snelst groeiend binnen de regionale ICT sector. Met de behaalde plaats zijn wij meer dan blij! Een bekroning op ons harde werken van de afgelopen jaren…”

27 november
2015

Auteur


Thijs Parée