Even voorstellen: Rick Meijer, Accountmanager bij NM2D

“Mijn naam is Rick Meijer en woonachtig in Westwoud, een dorpje in West-Friesland. Inmiddels 34 jaar oud en 11 jaar werkzaam in de IT.

 

Mijn carrière ben ik gestart als servicedesk medewerker bij een IT bedrijf in Hoorn. Na enkele tijd groeide ik door als techneut in de buitendienst en afgelopen jaren mijn passie gevonden om technische termen te vertalen naar begrijpelijk Nederlands voor de ondernemer in de functie accountmanager.

 

Eind 2017 kwam in contact met NM2D en vond mijzelf terug in de visie en werkwijze. Na enkele gesprekken was het mij duidelijk , dit is het team waar ik bij wilde horen!

 

Naast mijn werk vind ik ontspanning in de sportschool of rijd ik rond op de motor.

 

Mijn passie is ondersteunen bij IT vraagstukken, mocht er iets zijn waar ik bij kan helpen, trek dan bij mij aan de bel!

 

Tot ziens bij New Media 2Day.”

20 februari
2018

Auteur


Machteld de Kreij