TIP: E-mailberichten Uitgesteld verzenden

 

Ken je dat, je hebt je best gedaan om een bericht te schrijven, maar je wilt hem nog niet verzenden. Je kunt dan aan Uitgesteld verzenden denken…

uitgestelde-bezorging


Timing is alles
Het plannen van je mail kan in meerdere situaties handig zijn: denk aan een mailtje om je collega te feliciteren met haar of zijn verjaardag. Of om een bedankje te sturen na bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of interview, zonder heel ‘gretig’ over te komen.

 

Timing is ook heel belangrijk als je navraag wilt doen bij je relatie die eerder een offerte van je heeft ontvangen. Dit zal bij de klant als attent en geïnteresseerd overkomen, in plaats van ‘agressief’ en zal zeker gewaardeerd worden!

 

Hoe stel ik Uitgestelde Bezorging in?
Als je werkt met Outlook of Webmail van Microsoft, bekijk dan de instructies in de video of volg de stappen zoals hieronder beschreven:

  1. Begin een nieuw e-mailbericht, typ het bericht zoals je dit altijd doet en maak deze klaar om te verzenden.nieuw bericht
  2. Voor je je bericht verzend, klik je op het tabblad ‘Opties’ in de bovenin het bericht:
  3. Klik op ‘Bezorging Uitstellen’, een nieuw menu zal verschijnen;
  4. Ga naar de regel ‘Niet bezorgen voor’ bij bezorgopties;
  5. Selecteer de datum en tijd waarop je wilt dat de mail verzonden wordt.
  6. Zodra de tijd is geselecteerd, klik je op “Sluiten” en daarna op “Verzenden”.
  7. Het bericht wordt opgeslagen in je Postvak Uit en blijft hier staan tot de geplande datum en tijdstip.

Heb je nog vragen, of je meer informatie over werken met Outlook of Webmail, neem contact op met een van onze collega’s op telefoonnummer 020-718 91 90 of stuur een mail. We leggen het graag aan je uit!

07 december
2016

Auteur


Machteld de Kreij