Durf JIJ het aan? F1 2017 competitie bij NM2D

Durf JIJ het aan? Doe mee met de F1 2017 competitie bij NM2D.

 

Het was een onstuimig voorjaar bij New Media 2Day. Flinke groei in ons team vroeg om uitbreiding van ons kantoor. En toen ook onze buren binnen Pand Noord een andere locatie gingen betrekken, was de stap snel gemaakt. New Media 2Day breidt uit met nieuwe werkplekken en nieuwe vergader-/stilteruimten. Om rust te behouden tussen beide kantoorruimten is ervoor gekozen de tussenliggende muur te behouden, maar deze een ‘open’ karakter te geven door middel van ons fraaie aquarium.

 

Ook aan de nodige ontspanning werd gedacht en er werd een plek ingericht om te racen op de Xbox of Playstation. En we zouden New Media 2Day niet zijn, als we dat niet net even spectaculairder zouden doen dan normaal. Twee Pro-Drive playseats bieden plaats aan 2 separate spelers die middels een VR-bril of televisiescherm hun race naar keuze kunnen rijden! Regelmatig, maar meestal op vrijdagmiddag onder het genot van een biertje, nemen de collega’s het tegen elkaar op.

 

Boys and their #toys! #playstationvr #racen #vr #driver

Een bericht gedeeld door New Media 2Day (@newmedia2day) op


En laten we het nou leuk vinden om onze competitie wat uit te breiden en jullie, onze relaties, willen vragen om met ons te komen racen op vrijdag 29 juni aanstaande vanaf 16 uur.

Wij zorgen voor een drankje, een hapje én een mooi deelnemersveld dat moet zorgen voor het échte wedstrijdgevoel. De winnaar kan dan ook een waardebon winnen van MediaMarkt ter waarde van €100,-. Ook diegene die de snelste rondetijd zet wint een leuke prijs!

 

Dus: Durf JIJ de competitie aan te gaan tegen het team van NM2D? Versla JIJ ons met F1 2017 op de PS4? Stuur dan een mailtje naar marketing@nm2d.nl ovv F1 race-event en wij reserveren een ‘heat’ voor je. Let wel: er is plaats voor maximaal 32 deelnemers, dus wacht niet te lang.

30 mei
2018

Auteur


Moreno Hunte